Tomi Kid Kovács pod strechou Felix promotion, najbližší súboj v marci

NETKY.SK • 13 Február 2013, 08:06 • 2 min
Tomi Kid Kovács pod strechou Felix promotion, najbližší súboj v marci

Tomi Kid Kovács pod strechou Felix promotion, najbližší súboj v marci - Ostatné športy Najúspešnejší slovenský boxer Tomi Kid Kovács sa začlenil do stajne prestížnej spoločnosti Felix promotion. Zmluvu uzavrel minulý týždeň a sľubuje si od nej výrazný pos

slovakia

left justify in out

imgNajúspešnejší slovenský boxer Tomi Kid Kovács sa začlenil do stajne prestížnej spoločnosti Felix promotion. Zmluvu uzavrel minulý týždeň a sľubuje si od nej výrazný posun v športovej kariére.

Spoločnosť Felix promotion má vo svojom portfóliu viacero významných športových osobností. V profistajni Ferobox event bude trénovať spolu s uznávanými boxermi. "V tíme nás bude päť a spoločne sa budeme pripravovať na zápasy na hromadných sústredeniach. Felix stojí za špičkovými boxermi ako Bedák Zsolt, profesionálny šampión vo svetovej organizácii WBO alebo Attila 'Viper' Kovács, bývalý majster sveta IBO. V tejto chvíli ma nesmierne teší, že môžem naberať skúsenosti od popredných mien profiboxu. Pripravovať sa budem však z väčšej časti doma s otcom a trénerom Ladislavom Sárkányom. Tu ma drží aj záväzok voči mojim zverencom z domáceho KO Box Clubu, ktorých trénersky vediem," uviedol Kid Kovács.

Najbližšie sa úspešný slovenský boxer s bilanciou 21 víťazstiev v profiringu predstaví 23. marca v maďarskom meste Szentes, kde bude bojovať proti ešte neurčenému súperovi. "Zatiaľ nepoznám meno svojho súpera, to by som sa mal dozvedieť až pár týždňov pred zápasom. Budem sa však maximálne fyzicky a psychicky pripravovať na akékoľvek meno," dodal držiteľ titulu majstra sveta WBF z roku 2009 a európsky šampión WBO z roku 2011. Okrem marcového duelu plánuje v tomto roku ešte ďalšie tri zápasy. Vyvrcholením by mal byť titulový o opasok v najsilnejšej svetovej organizácii WBO.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies