Tomi Kid Kovács kandiduje na post primátora Galanty

NETKY.SK • 19 September 2014, 13:30 • 2 min
Tomi Kid Kovács kandiduje na post primátora Galanty

GALANTA - Slovenský profesionálny boxer Tomáš Kovács sa rozhodol v blížiacich sa komunálnych voľbách kandidovať na pozíciu primátora mesta Galanta. Tridsaťsedemročný športovec o tom informoval prostredníctvom videa zverejneného na svojom profile na Facebooku.

slovakia

left justify in out

"Mam ambíciu a potenciál na to, aby som zmenil Galantu a pomohol nášmu mestu. Viem, že Galanta má mnoho problémov a chýb, ktoré treba napraviť. Som tu pre to, aby som pomohol a s Vami to určite dokážem. Dajme Galantu do poriadku," povedal Tomáš Kovács, ktorého 31. októbra 2014 v Mestskej športovej hale v Trnave čaká pästiarsky duel proti Hamzovi Wanderovi z Tanzánie. Proti rovnakému súperovi nastúpil už v januári 2011 v Nitre v zápase o titul európskeho šampióna World Boxing Organization (WBO) v poloťažkej váhe, slovenský športovec súboj vyhral po dvanásťkolovom boji výrokom rozhodcov.

 

Ku kandidatúre do politiky Tomáš Kovács doplnil. "Svoju energiu chcem zamerať na občanov tohto mesta, pretože som tu vyrastal a veľmi dobre ich poznám. Poznám chyby a nedostatky Galanty, ale aj jej obrovský potenciál, ktorý sa skrýva v ľuďoch. Mesto netvoria jeho samosprávne orgány, mesto sú ľudia. Ľuďom stačí dodať motiváciu a hneď sa budú cítiť lepšie. Budú odhodlaní urobiť niečo pre seba a pre mesto. Som človek, ktorý vždy pomáhal a konal veci, ktoré som považoval za správne. Som boxer, som autorita, ktorá sa nebojí riešiť veci osobne. Problémy, ktoré sa doteraz neriešili, tu čakali na mňa a ja sa im postavím zoči-voči. To, že som boxer a často dostávam a rozdávam údery, neznamená, že problémy riešim vyhrážaním sa alebo bitkou. Problémy je potrebné si vydiskutovať. O všetkých veciach si rád nechám poradiť od kohokoľvek, kto sa v téme vyzná, alebo sa ho bytostne týka. Úroveň mesta sa nemení v objeme peňazí, ktoré sú v mestskej pokladni. Úroveň sa meria spokojnosťou ľudí, ktorí v ňom žijú. Ľudia sú spokojní, keď majú všetko, čo potrebujú. Sú spokojní, keď sú informovaní o všetkom, čo sa ich týka. Chcem žiť pre Galantu - dajme Galantu do poriadku!" uviedol Tomáš Kovács na Facebooku. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona