Tomášovi Matonohovi je zo Silvestra doslova zle

NETKY.SK • 30 December 2016, 13:23 • 2 min
Tomášovi Matonohovi je zo Silvestra doslova zle

PRAHA - Český herec Tomáš Matonoha z duše neznáša Silvestra.

slovakia

left justify in out

„Silvester je pre mňa taká nepríjemná povinnosť. Snažím sa ho veľmi nesláviť, ani pracovne.  Kedysi, pred pätnástimi rokmi, som zvykol na Silvestra pracovne vystupovať a to bol jeden z najstrašnejších zážitkov. Je to niečo fakt nepríjemné. Silvestre skrátka nemusím,“ uviedol v rozhovore pre agentúru SITA.


Napriek tomu má však známy rodák z Brna aj dve pekné silvestrovské spomienky. „Prežil som síce dva krásne Silvestre v Alpách, ale také české Silvestre, že sa zídeme a kúpime mraky chľastu a budeme piť do rána, to je mi cudzie. Ani petardy a podobné záležitosti neriešime, to akurát kvôli deťom. Pre mňa je to celé nepríjemná povinnosť a svojím spôsobom taká debilná tradícia,“ poznamenal Matonoha.

 

„Rád idem na žúrku, keď sa mi chce, a keď to samo vznikne, nie keď to má človek v kalendári, že tento večer sa ide sláviť a kto sa nebude baviť, má smolu. Je to tak nejako dané - u nás v Česku sa ľudia opíjajú, v Taliansku napríklad žerú, tam majú zas hostiny. Všade je to inak,“ uviedol herec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies