Tomáš Surový: V Minsku sa cítim komfortne, chcem mu pomôcť do play off

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 11:14 • 2 min
Tomáš Surový: V Minsku sa cítim komfortne, chcem mu pomôcť do play off

MINSK - Slovenský hokejový útočník Tomáš Surový sa v klube jeho nového zamestnávateľa v rámci KHL Dinamo Minsk cíti komfortne.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že som sa stal súčasťou takého znamenitého tímu, ako je Dinamo," vyjadril sa na klubovej internetovej stránke účastníka KHL v uplynulom ročníku ešte hráč HC Lev Praha.Tomáša  Surového potešila skutočnosť, že ešte pred príchodom do Dinama poznal niektorých jeho hráčov. "Predovšetkým Čechov. Teraz sa chcem spoznať s Bielorusmi a Kanaďanmi. Myslím si, že problémy s adaptáciou u mňa nebudú."

 

Na otázku, prečo si vybral za miesto svojho ďalšieho účinkovania v KHL práve Dinamo, Tomáš Surový zareagoval. "Vedenie klubu bolo vytrvalé, prejavilo o mňa vážny záujem. A aby som povedal pravdu, nemal som dôvod, aby som zmluvu nepodpísal." Tomáš Surový nechcel pred novou sezónou hovoriť o svojich osobných cieľoch. "To nemá význam, moje ciele sa spájajú s mužstvom a chceme sa dostať do play off. Samozrejme, že v súvislosti so mnou sa spájajú isté očakávania, ale hlavné je to, aby sa Dinamo prebojovalo do bojov o Gagarinov pohár."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies