Tomáš Slovák odchádza z Hradca Králové

NETKY.SK • 19 December 2014, 13:25 • 2 min
Tomáš Slovák odchádza z Hradca Králové

HRADEC KRÁLOVÉ - Slovenský obranca Tomáš Slovák a český extraligový hokejový klub Mountfield Hradec Králové sa dohodli na ukončení platnosti vzájomnej zmluvy.

slovakia

left justify in out

"Dva dni po poslednom zápase s Pardubicami ma kontaktoval hráčov agent s tým, že Tomáš už nechce pokračovať v našom klube. Hlavným uvádzaným dôvodom bol nezodpovedajúci mediálny tlak na jeho osobu a rozdielne názory jeho a klubu na hráčovu výkonnosť," vysvetlil generálny manažér Aleš Kmoníček pre web mountfieldhk.cz a dodal: "Mali sme záujem, aby Tomáš pokračoval, čo som mu povedal ja aj prezident klubu, ale hráč napriek tomu trval na ukončení kontraktu. Tomášovo rozhodnutie rešpektujeme a ďakujeme mu za služby, ktoré u nás odviedol, ale v žiadnom prípade nebudeme niekoho nútiť, aby hral za Hradec Králové." 

 

Tridsaťjedenročný Tomáš Slovák prišiel pod Bielu vežu pred sezónou 2014/2015 z konkurenčnej Plzne. Za Mountfield nastúpil na 30 zápasov, mal v nich bilanciu 2+15.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies