Tomáš: Politická korektnosť sa zo slovníka premiéra Fica bude strácať

NETKY.SK • 3 Január 2017, 10:05 • 2 min
Tomáš: Politická korektnosť sa zo slovníka premiéra Fica bude strácať

BRATISLAVA – Politická korektnosť sa zo slovníka premiéra Roberta Fica bude podľa jeho mediálneho poradcu Erika Tomáša vytrácať stále viac a viac.

slovakia

left justify in out

„V politike je dlho a dlho je už aj lídrom. Môže si teda dovoliť pomenovávať veci otvorenejšie,“ povedal Tomáš v rozhovore pre agentúru SITA. Tomáš má pocit, akoby sme sa ocitli v mediálnom umelom svete, ktorý je však vzdialený od reality. „Musíme ešte viac počúvať ľudí, pomenovávať veci pravými slovami a tomu prispôsobovať svoju politiku. Len tak sa vieme popasovať s vlnou extrémizmu, ktorá v poslednom období neuveriteľne mohutne,“ uviedol.

 

Tomáš diskutuje s Ficom prakticky každý deň. „Asi poslednou väčšou akciou bolo nastavenie a prezentácia témy ochrannej ruky premiéra nad baníkmi po tom, čo opozičná SaS atakovala uhoľnú elektráreň v Novákoch,“ povedal s tým, že vo vianočnom období medzi sviatkami politické aktivity utlmujú, aby verejnosti dopriali pokoj. Fico navštívil bane v Novákoch 17. decembra, deň po tom, čo SaS podala v súvislosti so spustením prevádzky tretieho bloku nováckej tepelnej elektrárne trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Fico aktivity liberálov označil za útok proti baníctvu na Slovensku.

 

Tomáš okrem toho, že je poradcom predsedu vlády, bol zvolený aj za poslanca NR SR. Na začiatku volebného obdobia pôsobil ako štátny tajomník na ministerstve školstva. Funkcie sa však vzdal a ujal sa mandátu poslanca parlamentu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona