Tomáš Palonder sa narodil pre divadelné dosky

NETKY.SK • 12 Október 2015, 12:53 • 2 min
Tomáš Palonder sa narodil pre divadelné dosky

BRATISLAVA - Slovenský herec a spevák Tomáš Palonder odjakživa sníval o divadelných doskách.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti hrá hneď v 12 tituloch. „Účinkujem napríklad v Divadle Aréna v predstavení Martina Čičváka Kapitál, potom v Divadle GUnaGU v predstaveniach Čakanie na Gotta a Modelky 2, ktoré režíroval Karol Vosátko rovnako ako muzikál Frida (Frida - Maľovať a milovať, pozn. red.) a vo Vosátkovom novootvorenom divadle La Komika mám zas Dobrodružstvá Dona Dušana, Jeden za všetkých, všetci do neba a tak ďalej,“ vymenoval v rozhovore pre agentúru SITA.


Sympatický interpret však aj napriek zaneprázdnenosti srší spokojnosťou. „Predstavení, v ktorých momentálne účinkujem, je skutočne veľa, no snažím sa to brať cez povestný príklad poloprázdneho a poloplného pohára. Aj keď je to niekedy stres, vždy si na konci dňa poviem, že sa mi vlastne splnil detský sen. Od deviatich rokov som chcel byť hercom a napokon ním som. Ďakujem Bohu a osudu, že sa môžem venovať tomu, čo som študoval a čo ma baví,“ poznamenal 35-ročný rodák z Moskvy.


Herecké začiatky však neboli jednoduché. „S každým umením a vedou je to tak, že človek vždy najintenzívnejšie vníma to, čo je na povrchu, tú finálnu fázu. Potom je často prekvapený a demotivovaný, keď zistí, že musí najprv vycibriť tie základy, ktoré nie sú práve veľmi atraktívne. Tak je to so všetkým. Pamätám si, aký som bol prekvapený, keď som prišiel na prvú hodinu herectva. Úvodné hodiny sme mali totiž bez textov. Robili sme ako keby pantomímu. Bol som šokovaný ako to súvisí s tým, čo chcem robiť. Až neskôr som pochopil súvislosti, ako to na seba všetko nadväzuje,“ priznal herec.


Popri divadle Palonder aktívne vystupuje aj s kapelou. „S Love 4 Money naďalej koncertujeme, snažíme sa. Teraz som bol posledný mesiac zakopaný kvôli Fride, ktorá mala pred týždňom premiéru, no hneď ako to bude možné, chceli by sme nahrať všetky nové pesničky, ktoré máme vymyslené a ktoré majú na koncertoch úspech. Myslím, že v januári by sme mohli nahrať EP, aspoň tých šesť, sedem pesničiek,“ prezradil.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies