Tomáš končí na poste štátneho tajomníka školstva,vracia sa k Ficovi

NETKY.SK • 15 August 2016, 10:59 • 2 min
Tomáš končí na poste štátneho tajomníka školstva,vracia sa k Ficovi

BRATISLAVA - Erik Tomáš končí na poste štátneho tajomníka ministerstva školstva. Vracia sa k predsedovi vlády Robertovi Ficovi (Smer-SD), ktorému bude robiť poradcu pre médiá. Poslaneckého mandátu sa nevzdá. Oznámil to dnes na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

"Vraciam sa k premiérovi, dohodli sme sa na spolupráci. Svoje rozhodnutie vzdať sa postu štátneho tajomníka som oznámil na porade vedenia Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR," píše na sociálnej sieti. Pri premiérovi bude pôsobiť ako poradca pre médiá.

"Zároveň si ponechám aj poslanecký mandát. Táto dvojúloha je pre mňa nová a nesmierne náročná výzva. Pristupujem k nej s rešpektom," doplnil.

 

Tomáš začínal ako redaktor. Z televízie Markíza odišiel robiť hovorcu ministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi. V minulom volebnom období bol šéfom Ficovej komunikácie. V marcových parlamentných voľbách ho zvolili za poslanca Národnej rady SR. V parlamente sa však dlho neohrial, odišiel robiť štátneho tajomníka na ministerstvo školstva. Na jeho poslanecký mandát nastúpil náhradník.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies