Tomáš Klus v novembri zavíta s Recyklus Tour na Slovensko

NETKY.SK • 26 Október 2017, 15:52 • 2 min
Tomáš Klus v novembri zavíta s Recyklus Tour na Slovensko

BRATISLAVA - Český spevák a hudobník Tomáš Klus sa v novembri vráti na Slovensko, kde zahrá v rámci obnoveného Recyklus Tour ďalších šesť koncertov.

slovakia

left justify in out

Po minuloročnom úspechu sa známy spevák na Slovensko veľmi teší. Fanúšikom a fanúšičkám ponúkne spolu s kapelou upravený playlist a novú projekciu. Okrem toho si na koncerty tentoraz pozvali aj predkapelu. „Ten Recyklus je trošku zrecyklovaný v tom, že sme ho upravili. Teraz bude vizuálne zaujímavejší, urobili sme projekciu k pesničkám, máme novú scénu, ktorá lepšie funguje, čo sa týka nejakého light dizajnu a máme predkapelu Meme, čo je také torzo kapely Mandrage a je to veľmi zábavné. Zároveň sme trošku obmenili playlist, sme z toho nadržaní,“ zasmial sa Klus v rozhovore pre agentúru SITA.

Priestor v rámci dramaturgie koncertov necháva Klus s kapelou opäť aj fanúšikom. „Fanúšikovia už pri predchádzajúcom turné z polovice vytvorili náš koncertný playlist, tak to aj zostane. Táto časť tvorí kostru koncertov a z druhej polovice koncertu predstavíme naše osobné favoritné piesne a piesne, ktoré sme dlho nikde nehrali a tak,“ priblížil 31-ročný rodák z Třinca, ktorý tentoraz koncerty zakončí len sám s gitarou. „Na záver koncertov som si zaradil takú pesničku, ktorú hrám ja sám - aby som vynikol. Volá sa Vlastenci s hákovým křížem, ona nie je moc pozitívna, ale je veselá, je o tom, že tie psy neriešia rasové predsudky, že to je tá cesta, ktorá si myslím, že je správna,“ poznamenal.

Termíny koncertov v rámci slovenskej časti Recyklus Tour:
20. novembra - Športová hala, Nové Mesto nad Váhom
21. novembra - PKO, Nitra
23. novembra - Športová hala, Prievidza
24. novembra - Športová hala, Martin
26. novembra - Ministry of Fun, Banská Bystrica
27. novembra - Encore the club, Prešov

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona