Tomáš Klus v lete koncertuje, hrá aj v novej rozprávke Tři bratři

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 12:23 • 2 min
Tomáš Klus v lete koncertuje, hrá aj v novej rozprávke Tři bratři

BRATISLAVA - Český pesničkár Tomáš Klus si v lete veľmi neoddýchne, v júli a auguste čaká sympatického hudobníka množstvo koncertov, z toho tri na Slovensku.

slovakia

left justify in out

V Pezinku sa Tomáš Klus predstaví už 13. augusta, do Humenného 19. augusta a sériu troch koncertov zakončí o deň neskôr v Košiciach. Okrem toho pripravuje DVD zo života jeho kapely počas koncertov, vydanie aktuálneho albumu Proměnamě na vinylovej platni aj premiéra rozprávky, v ktorej si zahral jednu z hlavných úloh.
      

Tomáš Klus si získal srdcia Slovákov svojou bezprostrednosťou a skvelou hudbou a po nedávnych koncertoch v rámci Proměnamě Tour 2014 sa vráti na Slovensko opäť v auguste. V Humennom a Pezinku sa predstaví na amfiteátroch, v Košiciach v Infiniti Aréne. Už na druhý deň po pezinskom koncerte čaká Klusa premiérová udalosť. Do českých kín prichádza rozprávka Tři bratři, v ktorej si zahral jednu z hlavných postáv a práve v tento deň bude mať premiéru. 
      

„V rozprávke Tři bratři sme si zahrali spolu s Vojtom Dykom a Zdeňkom Piškulom. Autorom rozprávky je Zdeněk Svěrák a režisérom jeho syn Jan. Veríme, že sa rozprávka bude ľuďom páčiť. Pre mňa to bola zaujímavá skúsenosť,“ povedal Klus, ktorý k nej nahral aj titulnú skladbu Když si tě dívko představím. Do slovenských kín sa rozprávka dostane až začiatkom septembra. 
      

Okrem 17 koncertov, ktoré ho v letných mesiacoch ešte čakajú, pripravuje Tomáš DVD z vystúpení a života kapely. „Nebude to klasické DVD z koncertov, ale chceme našim fanúšikom pridať aj niečo viac. Počas leta chceme DVD dokončiť. Popri tom plánujeme pripraviť album Proměnamě aj na vinylovej platni,“ dodal Klus.
      

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies