Tomáš Klus uveril tomu, kým v skutočnosti je

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 08:24 • 2 min
Tomáš Klus uveril tomu, kým v skutočnosti je

BRATISLAVA - Český hudobník Tomáš Klus sa považuje za otca píšuceho pesničky. "Ja som foter, čo píše pesničky, to som časom pochopil.

slovakia

left justify in out

Kedysi som mal nadmierou rôznych teórií pocit, že svet sa má spasiť a že je to v rukách ľudí, ale ten svet to má naplánované po svojom a my to máme len pozorovať a obdivovať tú krásu toho, ako to je,“ poznamenal v rozhovore pre agentúru SITA 29-ročný rodák z Třinca.


Známy hudobník podľa vlastných slov konečne uveril tomu, kým v skutočnosti je. "Uveril som tomu, kto som, a pochopil som, že nie som, kto som si myslel, že som,“ poznamenal interpret, ktorého prioritou je dnes predovšetkým písať pesničky a starať sa o rodinu, čo mu dáva zároveň obrovskú slobodu. "Tým, že som si povedal, kto som, a že mojou prioritou je písať pesničky, ten proces tvorby a moja rodina, pretože tam som šťastný a som tam pevný, tak som dostal obrovskú slobodu. Zrazu som prestal sám seba cenzurovať, čo som vždy mal pocit, že by som mal robiť, ale tým som prichádzal o mnoho inšpirácii, ktoré som zavrhol a ktoré už potom časom aj prichádzať prestali.. no a potom sa stalo to, že som za pár dní napísal album, ktorý si myslím, že je ešte lepší ako tie, čo boli,“ podotkol Klus, podľa ktorého sa s talentom ľudia už rodia.


"Myslím, že človek v momente, keď sa niečo naučí a niečo mu ide, tak to má odjakživa, že tie veci sú vrodené. Dokonca si myslím, že každý má niečo vrodené,“ uviedol interpret, pre ktorého je hravosť tým najdôležitejším, čo v sebe máme. "Hravosť je tým hlavným, čo v sebe máme, a je len na nás, akú mieru hravosti si dovolíme. A v momente, keď si skutočne dovolíme byť hraví, potom sa aj život stane hrou, pretože život je hra,“ dodal Klus.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona