Tomáš Klus sa v júni vráti na Slovensko

NETKY.SK • 20 Február 2017, 14:47 • 2 min
Tomáš Klus sa v júni vráti na Slovensko

BRATISLAVA - Po minuloročnom úspešnom RecyKlus Tour, počas ktorého český spevák Tomáš Klus a jeho Cílová skupina navštívili aj niekoľko slovenských miest, prídu pod Tatry opäť.

slovakia

left justify in out

Klus sa na Slovensku teší naozaj veľkej popularite a jeho koncerty bývajú takmer vždy vypredané do posledného miesta. Tohtoročnú edíciu rovnomenného turné absolvuje v júni v Novom Meste nad Váhom (19.6.), Banskej Bystrici (21.6.) a v Pezinku (22.6.).

 

Slovenské koncerty budú vyvrcholením tohtoročného RecyKlus Tour, keď ešte pred nimi absolvuje 14 vystúpení v 12 mestách v rodnom Česku. Dovtedy ešte stihne vydať dvojalbum RecyKlus živ(j)e a odohrá niekoľko charitatívnych koncertov.

 

Počas turné neodohrá žiaden koncert v hlavných mestách ako Česka, tak aj Slovenska. Jeho fanúšikovia z týchto lokalít však nemusia mať strach, pretože vo svojej rodnej krajine sa predstaví v neďalekom Kladne a na Slovensku len 20 kilometrov od Bratislavy v Pezinku.

 

 

RecyKlus Tour malo na jeseň aj ekologický rozmer a Klus chcel upozorniť na nevyhnutnosť separovania odpadu. „Je skvelé, že cez všetky skeptické proroctvá, či chceme ísť v roku 2016 robiť ekologickú osvetu, sa nám ju podľa ohlasov naozaj podarilo urobiť. Nie v zmysle, žeby sme verbovali ekobojovníkov, ale že sme otvorili diskusiu, na ktorej sa, mám pocit, dá vystavať riešenie všetkých problémov skutočného sveta. A navyše, od atmosféry, ktorú so sebou na koncerty ľudia nosia, som sa stal závislý,“ uviedol pre médiá Klus.

 

Kým prvé dva koncerty na Slovensku v Novom Meste nad Váhom a Banskej Bystrici budú „pod strechou“, čerešničkou na torte bude open air finále RecyKlus Tour 2017 v amfiteátri v Pezinku. Predpredaj vstupeniek je v sieti Ticketportal. TASR informovala Danka Šoporová z agentúry Access Production.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies