Tomáš Klus ide na tour, fanúšikovia rozhodnú, čo bude spievať

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 13:32 • 2 min
Tomáš Klus ide na tour, fanúšikovia rozhodnú, čo bude spievať

BRATISLAVA - Český spevák a hudobník Tomáš Klus sa teší na Recyklus Tour 2016, ktorým sa vracia na scénu. M

slovakia

left justify in out

uzikant sa v rámci slovenskej časti koncertnej šnúry predstaví 19. novembra v Poprade, o deň neskôr v Košiciach, 22. novembra v Trenčíne a 23. novembra v Bratislave.

 

"Recyklus beriem ako také bilančné pole čerstvého tridsiatnika, keď mám možnosť sám seba dať do poriadku. Zistiť, čo zo starého 'Ja' už nie je potrebné, čo šetrne zlikvidovať a z čoho naopak opäť vzísť. Týka sa to tak mojej tvorby, akejsi osobnosti Tomáša Klusa, ako aj toho, kto je doma. Vyšlo mi z toho, že som nesmierne vďačný za to, ako skoro som mohol vo svojom živote začať robiť to, čo ma skutočne napĺňa," uviedol muzikant, ktorý sa teší aj z toho, že sa mu podarilo naplniť osobné ciele a "byť svojim deťom najlepším otcom a svojej žene najlepším mužom". Rodák z mesta Třinec vychováva s manželkou Tamarou dcéru Josefínu a syna Alfréda.


O tom, aké skladby zaznejú počas koncertov, majú možnosť rozhodnúť na webstránke www.recyklus.cz aj fanúšikovia a fanúšičky. Podľa muzikantovho manažéra Jana Seidela by mali hlasovanie ukončiť približne 25. júla. "Je najmä na vás, aké pesničky na koncertoch zahráme a zrecyklujeme do nového kabáta," vyjadril sa Klus, ktorý plánuje predstaviť aj nový singel.


Tomáš Klus vyrastal v hudobnom prostredí, no jeho cesta k piesňam nebola priama. Kedysi bol totiž vrcholovým športovcom. V roku 2002 získal zlatú medailu v modernom päťboji na majstrovstvách Európy pre dorast. Debutoval albumom Cesta do záhu(d)by (2008) a nasledovali nahrávky Hlavní uzávěr splínu (2009), Racek (2011), Proměnamě (2014) a Anat život není (2015). Medzi jeho známe piesne patria napríklad Pocity, Navěky či Pánubohudooken. Taktiež slávil úspechy so skladbou Cesta, ktorú nahral s kapelou Kryštof. Zahral si napríklad v snímke Traja bratia (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies