Tomáš Klus sa na jeseň predstaví v šiestich slovenských mestách

NETKY.SK • 15 September 2017, 18:42 • 2 min
Tomáš Klus sa na jeseň predstaví v šiestich slovenských mestách

BRATISLAVA - Český spevák Tomáš Klus ohlásil termíny jesenného turné, v rámci ktorého sa zastaví aj v šiestich slovenských mestách.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala Adriána Čahojová z vydavateľstva Supraphon - Slovenská republika, pôjde o pokračovanie Klusovho turné Recyklus s podtitulom #jinykoncert. Koncerty budú iné okrem iného tým, že v rámci nich zaznie viacero nových skladieb vrátane nového singla A pak, ktorý Klus naspieval so svojou manželkou Tamarou. Koncerty budú mať podľa Čahojovej tiež novú scénu oživenú vizuálnou projekciou a inštaláciou.

Turné sa začína 30. septembra v pražskej hale Pragovka a má celkovo 16 zastávok v Čechách, na Morave aj na Slovensku. Dvadsiateho novembra vystúpi Klus v Novom Meste nad Váhom, o deň na to v Nitre, 23. novembra v Prievidzi, 24. v Martine, 26. v Banskej Bystrici a 27. novembra v Prešove.

Tomáš Klus vyrastal v hudobnom prostredí, no jeho cesta k piesňam nebola priama. Kedysi bol totiž vrcholovým športovcom. V roku 2002 získal zlatú medailu v modernom päťboji na majstrovstvách Európy pre dorast. Debutoval albumom Cesta do záhu(d)by (2008) a nasledovali nahrávky Hlavní uzávěr splínu (2009), Racek (2011), Proměnamě (2014) a Anat život není (2015). Medzi jeho známe piesne patria napríklad aj Pocity, Navěky či Pánubohudooken. Taktiež slávil úspechy so skladbou Cesta, ktorú nahral s kapelou Kryštof. Zahral si napríklad v snímke Traja bratia (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies