Tomáš Klus predstaví v pondelok v Bratislave nový album

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 11:00 • 2 min
Tomáš Klus predstaví v pondelok v Bratislave nový album

BRATISLAVA - Český hudobník Tomáš Klus príde v pondelok 6. júla do kníhkupectva Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave predstaviť nový album Anat život není (2015). Fanúšikovia a fanúšičky sa budú môcť stretnúť s 29-ročným rodákom z Třinca, pričom hudobník pre nich prichystal aj autogramiádu. Klusa bude sprevádzať aj jeho kamarát a dvorný gitarista Jiří Kučerovský. Stretnutie sa začne o 17:30.

slovakia

left justify in out

„Veľmi sa teším na slovenských fanúšikov a keďže jediným slovenským koncertom na dlhú dobu bude ten septembrový v Košiciach, rozhodol som sa prísť aj do Bratislavy, aby som im aspoň predstavil náš nový album a stretol sa s nimi,“ uviedol hudobník. Spomínaný koncert sa bude konať 19. septembra v košickej hale Cassosport. Krátko po vystúpení si Klus plánuje dať ročnú pauzu.

 

Tomáš Klus vyrastal v hudobnom prostredí, no jeho cesta k piesňam nebola priama. Kedysi bol totiž vrcholovým športovcom. V roku 2002 získal zlatú medailu v modernom päťboji na majstrovstvách Európy pre dorast. Debutoval albumom Cesta do záhu(d)by (2008) a nasledovali nahrávky Hlavní uzávěr splínu (2009), Racek (2011), Proměnamě (2014) a spomínaný Anat život není (2015). Medzi jeho známe piesne patria napríklad Pocity, Navěky či Pánubohudooken. Taktiež slávil úspechy so skladbou Cesta, ktorú nahral s kapelou Kryštof. Venuje sa aj filmu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies