Tomáš Klus po úspešnom turné zamieri opäť na Slovensko

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 15:48 • 2 min
Tomáš Klus po úspešnom turné zamieri opäť na Slovensko

BRATISLAVA - Len pred niekoľkými dňami koncertom v Banskej Bystrici zakončil český spevák Tomáš Klus a jeho Cílová skupina turné Proměnamě Tour 2014, no už teraz pripravuje návrat na Slovensko.

slovakia

left justify in out

Počas svojho nedávneho turné sa nepredstavil v žiadnom meste východného Slovenska, a preto ďalšie dva koncerty budú práve tam, pridá aj jeden na západe Slovenska. Prvým bude vystúpenie v Pezinku 13. augusta, 19. augusta bude s kapelou koncertovať v Humennom a deň nato v Košiciach. 

 

Počas vypredaných májových koncertov na Slovensku Tomáš dokázal, že je právom považovaný za jedného z najtalentovanejších ľudí v hudobnej brandži za posledných päť rokov. Mnohé koncerty boli vypredané aj viac ako mesiac dopredu a počas nich rozdával radosť všetkým svojim fanúšikom. Tomáša čaká náročné leto a tri slovenské koncerty sú jeho súčasťou. 

 

„Keďže som počas môjho práve skončeného turné nemal možnosť ukázať sa aj ľuďom na východnom Slovensku, som rád, že im to môžem vynahradiť už o pár týždňov. Teším sa, samozrejme, aj do Pezinka,“ povedal pre médiá Tomáš Klus. V Pezinku a Humennom sa predstaví na open air scéne v amfiteátroch, košický koncert 20. augusta bude hostiť Infiniti aréna. TASR informoval Dodo Mikláš zo spoločnosti Access Production. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies