Tomáš Klus je dvojnásobným otcom: Je to veľký a zdravý frajer

NETKY.SK • 2 Jún 2016, 17:08 • 2 min
Tomáš Klus je dvojnásobným otcom: Je to veľký a zdravý frajer

PRAHA - Český hudobník a spevák Tomáš Klus sa stal dvojnásobným otcom. Tridsaťročný interpret sa dnes na sociálnej sieti Facebook pochválil, že jeho manželka Tamara porodila chlapčeka, ktorému dali meno Alfréd.

slovakia

left justify in out

"Je to veľký a zdravý frajer. Celé som to prekľačal a v tejto pozícii strávim pred svojou ženou zostatok života. Žena je život," napísal spevák k čiernobielej fotografii, na ktorej je vidieť ručičku bábätka s menovkou. Rodák z Třinca už vychováva s 28-ročnou manželkou Tamarou dcéru Josefínu, ktorá sa narodila v máji 2013.


Tomáš Klus vyrastal v hudobnom prostredí, no jeho cesta k piesňam nebola priama. Kedysi bol totiž vrcholovým športovcom. V roku 2002 získal zlatú medailu v modernom päťboji na majstrovstvách Európy pre dorast. Debutoval albumom Cesta do záhu(d)by (2008) a nasledovali nahrávky Hlavní uzávěr splínu (2009), Racek (2011), Proměnamě (2014) a Anat život není (2015). Medzi jeho známe piesne patria napríklad Pocity, Navěky či Pánubohudooken. Taktiež slávil úspechy so skladbou Cesta, ktorú nahral s kapelou Kryštof. Zahral si napríklad v snímke Traja bratia (2014).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies