Tomáš Klus bude mať v Bratislave autogramiádu

NETKY.SK • 27 Október 2016, 10:12 • 2 min
Tomáš Klus bude mať v Bratislave autogramiádu

BRATISLAVA - Český spevák a hudobník Tomáš Klus bude mať v Bratislave autogramiádu. Stretnutie s fanúšikmi a fanúšičkami sa bude konať 2. novembra v Gorila.sk Urban Space.

slovakia

left justify in out

"Veľmi sa teším na autogramiádu, ktorú sme pripravili na 2. novembra. Pozývam všetkých do Urban Space v Bratislave od 15:00. Pre mňa je dôležitý aj takýto kontakt s fanúšikmi. Môžeme si hneď vymieňať dojmy. Naozaj úprimne milujem ľudí a chcem sa s nimi rozprávať, ak majú o to záujem," uviedol muzikant, ktorý bude k dispozícii dve hodiny. "Nepotrebujú naozaj nič. Žiadne ohlasovanie sa dopredu. Nutný je jedine úsmev, bez ktorého nepúšťame," dodal.

 

Tridsaťročný rodák z mesta Třinec odštartuje 17. novembra v Žiline Recyklus Tour, počas ktoré sa predstaví aj v Poprade (19. novembra), Košiciach (20. novembra), Trenčíne (22. novembra) a Bratislave (23. novembra). "Polovicu piesní, ktoré zahráme, vybrali fanúšikovia hlasovaním. Druhú časť tvoria naše srdcovky a vďaka tomu ide o najlepší playlist sveta. Verím, že slovenských fanúšikov potešíme. Mám ich totiž naozaj rád, sú skvelé, spontánne publikum, na ktoré spomínam s láskou," prezradil Klus.

 

Tomáš Klus vyrastal v hudobnom prostredí, no jeho cesta k piesňam nebola priama. Kedysi bol totiž vrcholovým športovcom. V roku 2002 získal zlatú medailu v modernom päťboji na majstrovstvách Európy pre dorast. Debutoval albumom Cesta do záhu(d)by (2008) a nasledovali nahrávky Hlavní uzávěr splínu (2009), Racek (2011), Proměnamě (2014) a Anat život není (2015). Medzi jeho známe piesne patria napríklad aj Pocity, Navěky či Pánubohudooken. Taktiež slávil úspechy so skladbou Cesta, ktorú nahral s kapelou Kryštof. Zahral si napríklad v snímke Traja bratia (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies