Tomáš Hučko z Banskej Bystrice prestúpil do Žiliny

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 10:45 • 2 min
Tomáš Hučko z Banskej Bystrice prestúpil do Žiliny

BANSKÁ BYSTRICA - Kapitán slovenského futbalového corgoňligistu Dukla Banská Bystrica Tomáš Hučko prestúpil do MŠK Žilina. Informovala o tom v pondelok Dukla na oficiálnom klubovom webe.

slovakia

left justify in out

O stredopoliara mal MŠK záujem už počas zimy, k dohode klubov však prišlo až teraz. "Tomáš je tu siedmy rok a v zimnej prestávke sme sa s ním dohodli tak, že mu nebudeme brániť v angažmáne, ktorý sa pritrafí. Nevyšla nám dohoda klubov so Žilinou už v zimnej prestávke, s tým že následne boli rozhovory aj s inými klubmi, ale s konkrétnou ponukou prišla Žilina až počas víkendu, kluby aj Hučko sa dohodli a my sme chceli zachovať fér hru. Touto cestou sa mu chceme poďakovať a verím že naše cesty sa ešte stretnú," cituje www.fkdukla.sk generálneho riaditeľa FK Dukla Tomáša Geista.

Rodák zo Šale bol členom najlepšej jedenástky uplynulej sezóny v Corgoň lige, kde debutoval v drese Dukly v roku 2007. "Z Banskej Bystrice sa mi nebude odchádzať ľahko. Strávil som tu pekné roky a budem sa sem rád vracať, pretože tu mám veľa kamarátov a zvykol som si tu. Teším sa ale na novú výzvu. Myslel som si, že sa to už neuskutoční. Vnímam to ako posun v kariére, keďže Žilina má vždy len najvyššie ambície a hrajú pravidelne aj európske poháre," povedal dvadsaťsedemročný stredopoliar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies