Tomáš Harant zostáva v Karlových Varoch

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 15:53 • 2 min
Tomáš Harant zostáva v Karlových Varoch

KARLOVE VARY - Slovenský hokejový obranca Tomáš Harant bude aj v nasledujúcej sezóne pôsobiť v českom extraligovom klube HC Energie Karlove Vary.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny web najzápadnejšieho účastníka najvyššej českej hokejovej súťaže. Tridsaťštyriročný Žilinčan podpísal novú zmluvu na dva roky. Kontrakty predĺžilo aj ďalšie duo bekov - Radim Bičánek o jeden rok a Vladimír Sičák o dva. "Všetci traja potvrdili, že sú kvalitní hráči. Boli sme s ich výkonmi spokojní, ich skúsenosti sú na nezaplatenie," povedal generálny manažér klubu Miroslav Vaněk.

 

Tomáš Harant prišiel do Karlových Varov pred sezónou 2014/2015. V minulosti hral aj za Hradec Králové, České Budějovice, Liberec, Třinec, rodnú Žilinu, švédsku Moru či ruský klub Dinamo Moskva. Slovensko reprezentoval na MS 2006 v Lotyšsku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies