Tomáš dobil muža, hrozí mu až osem rokov väzenia

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 09:50 • 2 min
Tomáš dobil muža, hrozí mu až osem rokov väzenia

BRATISLAVA / KOŠICE - Obvineniu zo zločinu lúpeže a prečinov ublíženia na zdraví a výtržníctva čelí 27-ročný Tomáš z Košíc.

slovakia

left justify in out

Mladík ešte vo štvrtok 16. júla krátko po polnoci v areáli školy na Bruselskej ulici fyzicky napadol o rok staršieho Košičana. Viackrát ho udrel päsťami do tváre, na čo poškodený spadol na zem. Ani to však Tomáša nezastavilo, muža ešte kopal a poskákal mu po tele. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, Tomáša pri útoku vyrušili policajti, preto sa dal na útek. "Policajti však útočníka zakrátko chytili," doplnil Szabó. Napadnutý Košičan skončil s početnými zraneniami, z ktorých sa bude liečiť približne šesť týždňov. Tomáš svojej obeti stihol ukradnúť mobilný telefón, spôsobil mu tak škodu za 30 eur. Obvineného Tomáša umiestnili do policajnej cely s podnetom na vzatie do väzby. Ak mu vinu dokážu, hrozí mu tri až osem rokov vo väzení.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies