Tomáš Chrenko opúšťa vicemajstra z Nitry

NETKY.SK • 28 August 2014, 15:21 • 2 min
Tomáš Chrenko opúšťa vicemajstra z Nitry

NITRA - Káder úradujúceho slovenského hokejového vicemajstra HK Nitra opúšťa dlhoročná ofenzívna opora Tomáš Chrenko.

slovakia

left justify in out

Pod Zoborom absolvoval celú prípravu na novú sezónu 2014/2015. "Pretrvávajúce zdravotné problémy Tomášovi nedovoľujú naplno pokračovať v extraligovom hokeji. Za dlhoročné odvedené služby v nitrianskom tíme mu patrí veľké poďakovanie,“ povedal riaditeľ HK Nitra Ján Plandora. Tridsaťšesťročný center by mal v kariére pokračovať v Nových Zámkoch v nadnárodnej MOL lige.

 

Tomáš Chrenko v minulosti hral v Taliansku, Španielsku, Česku či Švajčiarsku, no prevažnú časť doterajšej kariéry strávil v Nitre. Odohral za ňu 572 súťažných zápasov s bilanciou 181 gólov a 278 asistencií. Iba jeden gól ho delí v historickej tabuľke najlepších strelcov v nitrianskom klube od útočníka Martina Miklíka. Je však lídrom v počte zápasov za Nitru, vedie aj hodnotenie nahrávačov a suverénne prvý je v počte kanadských bodov. Dres seniorského tímu spod Zobora si obliekal celkovo v štrnástich sezónach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona