Tomáš Buranovský neholduje búrlivým silvestrovským oslavám

NETKY.SK • 30 December 2017, 08:49 • 2 min
Tomáš Buranovský neholduje búrlivým silvestrovským oslavám

BRATISLAVA - Slovenský spevák a hudobník Tomáš Buranovský podľa vlastných slov nikdy nevidel pôvab v búrlivých oslavách Silvestra.

slovakia

left justify in out

„Buď som na Silvestra hrával alebo som bol s rodinou. Celkovo nie som veľmi nastavený na žúry a tým, že už mám vlastnú rodinu, tak ma nejaké chaty a kamaráti ani nelákajú, to som si mal užiť na vysokej alebo kým som ešte nemal záväzky. Teraz som radšej doma. Samozrejme, nie sme takí nudní, že ideme rovno spať, pekne uspíme deti a my ďalej sedíme, buď s rodičmi alebo aj sami s manželkou. Je to taký príjemný pocit, keď viete, že sú detičky vedľa a sú šťastné a vysmiate a hlavne ticho,“ zasmial sa hudobník v rozhovore pre agentúru SITA.

Novoročné predsavzatia ho vraj príliš netrápia. „Ja sa vo všeobecnosti snažím zlepšovať sa vo vlastnostiach, ktoré lezú na nervy nielen mne, ale aj mojim blízkym, a to sa snažím robiť konštantne počas celého roka,“ poznamenal. „Bojujem najmä s laxnosťou k niektorým povinnostiam, ktoré by som mal brať vážnejšie. Stále však vo mne drieme ten umelecký bohémsky prístup a občas ma opantá, ale fakt sa snažím byť aj zodpovedným manželom aj otcom. Je to niekedy ťažké a aj si uvedomujem, že sa mi to stopercentne nedarí, no tým, že nie sme dokonalí a máme chuť na sebe pracovať, je ten život ešte príťažlivejší a zaujímavejší, aspoň pre mňa,“ uzavrel Buranovský.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies