Tomáš Bulík podľa očakávania mieri do Dukly Trenčín

NETKY.SK • 15 November 2016, 16:08 • 2 min
Tomáš Bulík podľa očakávania mieri do Dukly Trenčín

BRATISLAVA - Slovenský hokejový útočník Tomáš Bulík podľa očakávania mieri do tipsportligového tímu Dukly Trenčín. Referuje o tom oficiálny web "vojakov".

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný center sa pritom iba v pondelok dohodol na ukončení spolupráce s českým tímom HC Mountfield Hradec Králové. "O Tomáša sme mali záujem už dlhšie a boli sme v kontakte, ale Hradec Králové ho poslal do prvej ligy hrať za Litoměřice. Teraz, keď ukončil zmluvu, sme sa s ním konečne mohli dohodnúť. Počítame s ním na post prvého centra a verím, že tento náš problémový post máme do konca sezóny vyriešený. V utorok podpísal kontrakt a ak nebude problém s vybavením transferu, bude môcť nastúpiť už v stredu proti Zvolenu. Plánujeme ale ešte aj ďalšie zmeny v kádri,“ povedal generálny manažér Dukly Ján Kobezda.


Pôsobenie Tomáša Bulíka v Hradci Králové malo v ostatných týždňoch zaujímavé rozmery. V úvode októbra odmietol odísť na farmu do Litoměříc a vedenie extraligistu začalo hľadať možnosti jeho odchodu. Neskôr slovenský útočník sám požiadal, aby dostal šancu v prvoligovom mužstve, za ktoré neskôr absolvoval tri stretnutia s bilanciou 3 góly a 2 asistencie. Tomáš Bulík reprezentoval Slovensko na MS 2010, v sezóne 2011/2012 získal so Slovanom Bratislava slovenský titul. Na Slovensku hral okrem Slovana aj za Žilinu, Košice, Banskú Bystricu, Liptovský Mikuláš, Prešov, Martin, Trebišov a dve stretnutia v úvode sezóny 2012/2013 aj v Dukle Trenčín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies