Tomáš Bulík definitívne končí v Hradci Králové

NETKY.SK • 14 November 2016, 12:44 • 2 min
Tomáš Bulík definitívne končí v Hradci Králové

HRADEC KRÁLOVÉ - Slovenský hokejový útočník Tomáš Bulík definitívne končí v klube českej Tipsport extraligy HC Mountfield Hradec Králové. Skúsený hokejista sa pravdepodobne vráti do najvyššej slovenskej súťaže. Podľa stránky českého extraligistu je blízko k dohode s Duklou Trenčín.

slovakia

left justify in out

Správa o ukončení spolupráce medzi HK Mountfield Hradec Králové a Bulíkom sa objavila už začiatkom októbra. Dôvodom bolo porušenie zmluvy zo strany hráča, ktorý odmietol štart v klube v nižšej súťaži. Napokon sa Bulík vrátil do A-mužstva Hradca Králové, ale krátko po reprezentačnej prestávke v klube končí z rodinných dôvodov.

 

"Bližšie to nechcem špecifikovať, ale je pravdou, že v klube končím preto, aby som bol viac s rodinou. Tú mám v Trenčíne, takže sa sťahujem späť," poznamenal Bulík pre TASR. Podľa stránky českého extraligistu je Bulík blízko k dohode s Duklou Trenčín. "Hľadanie nového pôsobiska už mám rozbehnuté, ale pokiaľ nie je nič podpísané na papieri, tak nemá zmysel o tom hovoriť," uviedol pre TASR prešovský rodák, ktorý sa v Trenčíne usadil vďaka manželke.

 

Bulík odohral v drese Hradca Králové v tejto sezóne 14 zápasov, v ktorých strelil jeden gól a na jeden prihral. Napokon sa predsa len objavil aj v prvoligovom tíme Litoměříc, za ktoré odohral tri zápasy s bilanciou tri góly a dve asistencie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona