Tomáš Brigant hráčom Myjavy, pribudne aj ďalší útočník

NETKY.SK • 2 August 2016, 14:38 • 2 min
Tomáš Brigant hráčom Myjavy, pribudne aj ďalší útočník

MYJAVA - Do futbalového klubu Spartak Myjava prichádza na ročné hosťovanie nádejný stredopoliar Tomáš Brigant.

slovakia

left justify in out

Reprezentant Slovenska v mládežníckych kategóriách doteraz pôsobil v českom tíme Zbrojovka Brno. Kariéru začal tento 21-ročný futbalista v Podmaníne, pôsobil tiež v Považskej Bystrici, Dubnici nad Váhom a Trenčíne. Na myjavskom štadióne ho mohli fanúšikovia vidieť už aj v novembrovom zápase kvalifikácie o postup na ME 2017 do 21 rokov Slovensko - Holandskom (4:2).

 

Odohral vtedy druhý polčas a podieľal sa na skvelom obrate slovenského tímu z 0:2 na 4:2. "Po potvrdení administratívnych záležitostí Futbalovou asociáciou Českej republiky je už Tomáš naplno k dispozícií myjavskému trénerovi Mikulášovi Radványimu," uvádza sa na klubovom webe Spartaka Myjava.


Okrem toho kopaničiari doťahujú aj prestup stredného útočníka z FKS Nemšová, Štefana Holiša (ročník 1992). Ten sa už aktívne zapojil do tréningového procesu Spartaka a čaká na konečnú dohodu klubov. "Od príchodu na Myjavu očakávam individuálne zlepšenie a šancu, že sa postupne prepracujem do základnej zostavy,“ komentoval svoje možné nové pôsobisko Štefan Holiš a k téme svojho príchodu k čierno-bielym ešte dodal: "Zástupcovia myjavského klubu sa prišli na mňa pozrieť, keď sme hrali zápas. Oslovili ma, či sa nechcem prísť ukázať a tak som tu.“


Už minulý týždeň Myjavčania ohlásili príchod dvoch nových hráčov do kabíny - Šimona Šmehyla a Romana Sablera. Po nekompletnom treťom kole nového ročníka Fortuna ligy patrila Spartaku Myjava v tabuľke piata priečka s bilanciou jedno víťazstvo a jedna remíza. Myjavčania majú ešte k dobru utorkovú dohrávku na trávniku Dunajskej Stredy. V prípade víťazstva sa zverenci trénera Mikuláša Radványiho dotiahnu na vedúci MŠK Žilina.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies