Tomáš Bokroš sa vrátil do Dukly Trenčín

NETKY.SK • 6 August 2014, 07:41 • 2 min
Tomáš Bokroš sa vrátil do Dukly Trenčín

TRENČÍN - Extraligový klub Dukla Trenčín získal do svojich radov obrancu Tomáša Bokroša, ktorý sa vrátil pod hrad Matúša Čáka po roku vo Švédsku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný syn známeho trénera Ernesta Bokroša trénoval s tímom od začiatku prípravy na ľade a v utorok s ním podpísal ročný kontrakt. "S Tomášom sme boli v kontakte už od apríla, mali sme o neho záujem, keďže sa dobre ukázal v Dukle v predminulej sezóne a v minulom ročníku nabral aj skúsenosti zo Švédska. Sme radi, že sa nám podarilo dosiahnuť dohodu a posilniť tak naše obranné rady," uviedol pre oficiálnu stránku tímu športový manažér Dukly Jozef Daňo.

 

Bokroš odohral uplynulú sezónu v druhej najvyššej švédskej lige v drese Södertälje, za ktoré nastúpil na 40 zápasov a pripísal si tri body a 57 trestných minút. Predtým pôsobil v Trenčíne. Na Slovensku hrával aj za Piešťany, Žilinu a Zvolen, vyskúšal si aj nižšie české súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona