Tomáš Bezdeda spomína na svoje začiatky v SuperStar

NETKY.SK • 7 September 2015, 16:46 • 2 min
Tomáš Bezdeda spomína na svoje začiatky v SuperStar

BRATISLAVA - Slovenský spevák Tomáš Bezdeda si občas zaspomína na ťažké časy v SuperStar.

slovakia

left justify in out

„My sme vlastne takí veteráni, čo to tu na Slovensku otestovali, započali a rozvinuli. Bola to vtedy naozaj obrovská mánia. Teraz sa to trochu vytráca, tých projektov je už veľmi veľa, no prvá je vždy prvá,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.


Účinkujúci v ďalších ročníkoch to mali podľa neho o poznanie ľahšie. „Teraz tí ľudia vedia, do čoho idú, už ich nič neprekvapí. My sme vôbec nevedeli, čo nás čaká. Šli sme z kastingu do kastingu, z kola do kola a nemali sme to predtým kde vidieť, nebolo to také, ako teraz,“ poznamenal 29-ročný Žilinčan. Prvou SuperStar podľa neho ľudia skutočne žili. „Či to boli vysokoškoláci, mladí, starí, všetci tým žili. Ešte dnes stretávam 23-ročné baby, ktoré mi hovoria, že som bol pre nich v detstve neviem čím. Vtedy mali tak dvanásť. Je to také milé to počuť, veľmi to poteší,“ priznal Bezdeda.


Mladý spevák vraj pred SuperStar nikdy ako hudobník profesionálne nevystupoval. „Ja som to nikdy predtým profesionálne nerobil, len som hral na gitare a spieval som, ale prvoradé bolo v našej rodine vždy štúdium. Na strednej ma potom raz počuli spievať a spolužiak ma nakoniec prihlásil do SuperStar. Ani som netušil ako, zrazu som sa dostal do finále. Vtedy som to ale nejako nevnímal, absolútne som si neuvedomoval, čo sa deje a veľmi som to neriešil, proste som prišiel, zaspieval som a buď to vyjde alebo to nevyjde. A ono to vyšlo,“ zasmial sa.


Ďalšie ročníky SuperStar vraj Bezdeda nepozeral. „Po skončení nášho ročníka som SuperStar už veľmi nesledoval. Mal som totiž traumu z tej znelky. Keď som ju počul, vždy som to vnímal cez takú zodpovednosť a hneď na mňa doľahol stres a všelijaké spomienky, takže som to radšej vždy vypínal. Bolo to psychicky veľmi náročné,“ podotkol.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies