Tomáš Bezdeda má videoklip k piesni Vianočný sen

NETKY.SK • 19 December 2014, 15:26 • 2 min
Tomáš Bezdeda má videoklip k piesni Vianočný sen

BRATISLAVA - Slovenský spevák Tomáš Bezdeda zverejnil videoklip k piesni Vianočný sen, ktorá pochádza z albumu Bronzový (2013). Nakrúcanie malo dve fázy.

slovakia

left justify in out

Jedna časť klipu vznikla v interiéri, kde 29-ročný interpret hral spolu s kapelou pred zasneženým zátiším. Druhú časť nakrúcali v exteriéri za pomoci dronu.

Nosnou myšlienkou celého videoklipu je symbol šťastnej rodiny pri štedrovečernom stole, práve preto si v ňom zahrali aj deti. „Keď jedli šalát s rybou, veľmi im to nechutilo, teda vôbec. Tak sme im dali cukríky, nech sa tvária, že im to naozaj chutí,“ prezradil o nakrúcaní Bezdeda. „Je to prvá vianočná pieseň, ktorú mám. Ťažko povedať prečo som si vybral na sfilmovanie práve ju, no možno preto, že sa blížia sviatky,“ vyjadril sa rodák zo Žiliny pre portál Topky.sk. Ako ďalej povedal, dôvodom, pre ktorý sa rozhodol nakrútiť nový videoklip je aj fakt, že vďaka internetu sa k piesni dostanú aj ľudia zo zahraničia.

 

 

„Dnes vládne Facebook a YouTube. A keďže mám niekoľko fanúšikov aj mimo Slovenska, cez internet sa skladba dostane až k nim,“ dodal spevák. 

Tomáš Bezdeda sa dostal do povedomia verejnosti v roku 2004 vďaka súťaži Slovensko hľadá SuperStar, kde skončil na treťom mieste. Okrem spomínanej nahrávky vydal aj albumy Obyčajné slová (2005) a Ostrov (2006). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies