Tomáš Berdych s miestenkou na koncoročný šampionát v Londýne

NETKY.SK • 23 Október 2013, 17:25 • 2 min
Tomáš Berdych s miestenkou na koncoročný šampionát v Londýne

LONDÝN - Český tenista Tomáš Berdych už má istotu práva štartu na koncoročnom výberovom šampionáte Barclays ATP World Tour Finals, ktorý sa uskutoční 4. - 11. novembra na tvrdom povrchu v hale O2 Arena v Londýne. Asociácia tenisových profesionálov o tom informovala na svojej internetovej stránke.

slovakia

left justify in out

Už predtým získali miestenku Španieli Rafael Nadal a David Ferrer, Srb Novak Djokovič, Argentínčan Juan Martín Del Potro a domáci Andy Murray, ktorý však po operácii chrbta nebude štartovať.

Dvadsaťosemročný Berdych sa kvalifikoval na tzv. Masters štvrtý raz v rade. Predvlani sa prebojoval do semifinále a nestačil v ňom na Francúza Jo-Wilfrieda Tsongu.

Na zostávajúcich troch postupových priečkach v bodovaní Race to London momentálne figurujú Švajčiari Stanislas Wawrinka a Roger Federer a Francúz Richard Gasquet.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies