Tománek: Dvadsať minút našej hry je veľmi málo na úspech

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 11:03 • 2 min
Tománek: Dvadsať minút našej hry je veľmi málo na úspech

NITRA - Prvý duel finále play-off hokejovej Tipsport ligy priniesol triumf domáceho klubu HK Nitra 3:1. Úspech v súboji proti HC '05 iClinic Banská Bystrica sa nerodil ľahko, veď mužstvo spod Zobora o ňom rozhodlo až v tretej tretine.

slovakia

left justify in out

Zaujímavosťou je, že Nitra všetky tri góly strelila v nerovnovážnom stave - prvý vo vlastnom oslabení Tiborom Kutálkom, druhý aj tretí v presilovke Jamesonom Milamom a Marekom Slovákom. "Našu hru sme predviedli prakticky iba v druhej tretine. Vôbec sme nehrali to, s čím sme do Nitry pricestovali. Dvadsať minút je príliš málo na to, aby sme zápas doviedli do úspešného konca. V prvej a tretej tretine to skrátka nebolo ono. Do ďalšieho zápasu musíme odstrániť chyby,“ povedal pre portál hokej.sk útočník hostí Roman Tománek, ktorý predchádzajúce sezóny strávil práve v tíme Nitry. Aktuálny ročník začal v kazašskom Pavlodare, koncom októbra sa vrátil do rodnej Banskej Bystrice.

 

Podľa Tománka bude v celej finálovej sérii dôležité, kto v jednotlivých dueloch strelí prvý gól. "Určite, aj toto zohrá svoju úlohu. My si však musíme uvedomiť, že hráme vo finále a voči takýmto veciam musíme byť odolní. Nesmieme sa nechať rozptyľovať, sústrediť sa treba jedine na hru. V stredu musí byť náš výkon lepší,“ povedal Tománek. "S prvým zápasom už nič nespravíme, preto nemá zmysel nad ním uvažovať. Pre mňa je to už nepodstatné, je to minulosť. Vezmeme si akurát ponaučenie a ideme do nového boja, ktorý zvládneme lepšie, ak sa vyvarujeme rovnakých chýb," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona