Tom Waits si zahrá v pripravovanom seriáli Citizen

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 08:25 • 2 min
Tom Waits si zahrá v pripravovanom seriáli Citizen

LOS ANGELES - Americký hudobník a herec Tom Waits sa predstaví v pripravovanom dramatickom seriáli Citizen.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatšesťročný rodák z kalifornskej Pomony stvárni kňaza menom Cesar, ktorý zo svojho kostola v losangeleskej štvrti Boyle Heights riadi gerilovú humanitárnu organizáciu. V projekte si zahrajú aj Alex Gonzalez, Augusto Aguilera a Ismael Cruz Cordova. O réžiu pilotnej epizódy sa postará Alfonso Gomez-Rejon, ktorý bude aj jedným z výkonných producentov.


Thomas Alan Waits debutoval v roku 1973 albumom Closing Time. Zatiaľ poslednú nahrávku Bad As Me ponúkol v októbri 2011. So štúdiovkou sa mu podarilo obsadiť tretiu priečku v americkom rebríčku Billboard 200, čo je zároveň jeho zatiaľ najväčší úspech v tejto hitparáde. Okrem toho vydal niekoľko kompilácií a tri koncertné záznamy. Na konte má tiež soundtracky filmov One from the Heart (1981) a Noc na Zemi (1991), pričom za prvý spomínaný ho nominovali na Oscara. Ako herec sa predstavil napríklad v snímkach Mimo zákon (1986), Dracula (2000), Káva a cigarety (2003), Imaginarium Dr. Parnassa (2009) či Kniha prežitia (2010). Waitsa, ktorý je známy aj vďaka charakteristickému hlasu, uviedli v roku 2011 do Rock'n'rollovej siene slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona