Tom Waits predstavil skladbu Take One Last Look

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 15:52 • 2 min
Tom Waits predstavil skladbu Take One Last Look

USA - Americký hudobník a herec Tom Waits predstavil skladbu Take One Last Look.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatpäťročný rodák z Kalifornie predviedol novinku naživo spolu s kapelou v Late Show With David Letterman, ktorej poslednú epizódu plánuje televízia CBS odvysielať 20. mája. Muzikant pred vystúpením venoval pieseň moderátorovi relácie Davidovi Lettermanovi.

 

 

 

Thomas Alan "Tom" Waits vydal v roku 1973 debutový album Closing Time. Zatiaľ poslednú nahrávku Bad As Me ponúkol v októbri 2011. So štúdiovkou sa mu podarilo obsadiť tretiu priečku v americkom rebríčku Billboard 200, čo je zároveň jeho zatiaľ najväčší úspech v tejto hitparáde. Okrem toho vydal niekoľko kompilácií a tri koncertné záznamy. Na konte má tiež soundtracky filmov One from the Heart (1981) a Noc na Zemi (1991), pričom za prvý spomínaný ho nominovali na Oscara. Venuje sa tiež herectvu, predstavil sa napríklad v snímkach Mimo zákon (1986), Dracula (2000), Káva a cigarety (2003), Imaginarium Dr. Parnassa (2009) či Kniha prežitia (2010). Waitsa, ktorý je známy aj vďaka charakteristickému hlasu, uviedli v roku 2011 do Rock'n'rollovej siene slávy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies