Tom Parker zo skupiny The Wanted sa zasnúbil

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 11:13 • 2 min
Tom Parker zo skupiny The Wanted sa zasnúbil

DUBLIN - Člen anglicko-írskej formácie The Wanted Tom Parker sa zasnúbil s herečkou Kelsey Hardwick.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa ako ten najšťastnejší muž na svete," povedal spevák v rozhovore pre anglický týždenník Hello a dodal, že špeciálnu udalosť pripravoval tri mesiace. "Spravil som cestičku z lupeňov ruží k televízii, kde som pustil prezentáciu našich spoločných fotografií odo dňa, keď sme sa prvý raz stretli až po súčasnosť. V pozadí hrala skladba, ktorú napísal špeciálne pre nás náš kamarát. Mohol som si oči vyplakať. Na konci prezentácie bola veta, 'A je tu ďalšia kapitola, otoč sa', a keď sa otočila, kľačal som na jednom kolene. Vôbec som nedokázal nič povedať, emócie ma úplne ovládli," prezradil 27-ročný Parker.

 

Dátum svadby si dvojica, ktorá tvorí pár od roku 2009, zatiaľ neurčila, na oslavu však pozvú Pixie Lott, Justina Biebera či Davida a Victoriu Beckhamovcov spolu s ich deťmi.

 

Thomas Anthony "Tom" Parker je najstarším členom spomínanej formácie The Wanted, ktorá má v súčasnosti prestávku. So skupinou vydal albumy The Wanted (2010), Battleground (2011) a Word of Mouth (2013). Všetky tri nahrávky sa dostali v UK Charte do top 10. Parker v minulosti pôsobil aj v tribute skupine Take That 2, s producentom a rapperom Richardom Rawsonom nahral skladbu Fireflies. Vlani zverejnil pieseň Undiscovered a tento rok singel Lost In Your Love.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies