Tom Jones dnes v noci priletí do Bratislavy, pred koncertom sa stretne s fanúšikmi

NETKY.SK • 18 August 2015, 12:43 • 2 min
Tom Jones dnes v noci priletí do Bratislavy, pred koncertom sa stretne s fanúšikmi

BRATISLAVA - Waleský spevák Tom Jones dnes v noci priletí do Bratislavy, kde v stredu 19. augusta o 20:00 vystúpi na Západnej terase Bratislavského hradu. Sedemdesiatpäťročný interpret sa ešte pred koncertom stretne aj s fanúšikmi.

slovakia

left justify in out

Areál Bratislavského hradu bude sprístupnený od 18:30 cez Viedenskú bránu (hlavná brána oproti budove NR SR), pričom z dôvodu bezpečnosti divákov bude zakázaný vstup s dáždnikmi. V prípade dažďa dostane každý návštevník pršiplášť. Počas celého koncertu bude taktiež platiť zákaz fotografovania a filmovania, okrem toho je zakázaný vstup s alkoholom, fľašami, sklenenými predmetmi, zbraňami, kamerami a fotoaparátmi. Vstupenky na koncert v cenách od 115 do 220 eur sú v predaji v sieti Eventim.


Tom Jones, vlastným menom Thomas Jones Woodward, začal spievať ako tínedžer na rodinných stretnutiach a svadbách. Keď mal 16 rokov, oženil sa so svojou tehotnou partnerkou zo strednej školy. V roku 1963 sa stal frontmanom skupiny Tommy Scott and the Senators, s ktorou však nezaznamenal úspech. Na sólovú dráhu sa dal po tom, ako si jeho talent všimol londýnsky hudobný manažér Gordon Mills.

 

Už jeho druhý singel s názvom It's Not Unusual sa stal medzinárodným hitom. Medzi jeho ďalšie hity patria skladby ako What's New Pussycat?, Delilah, She's A Lady, Sex Bomb (feat. Mousse T.) či Mama Told Me Not To Come, ktorú nahral so skupinou Stereophonics. Na konte má celkovo 40 štúdiových albumov, pričom zatiaľ posledný s názvom Spirit In The Room vydal v roku 2012. Celosvetovo predal viac než 100 miliónov kópií nahrávok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies