Tom Hiddleston: Vzťah s Taylor Swift je skutočný

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 11:27 • 2 min
Tom Hiddleston: Vzťah s Taylor Swift je skutočný

LOS ANGELES - Anglický herec Tom Hiddleston sa vyjadril, že vzťah s americkou speváčkou Taylor Swift je skutočný a nejde o snahu zvýšiť ich popularitu.

slovakia

left justify in out

Špekulácie o tom, že dvojica propaguje zatiaľ neznámy projekt, alebo že sa usilujú o publicitu, vyvrátil v telefonickom rozhovore pre americký magazín The Hollywood Reporter. "Pravdou je, že Taylor Swift a ja sme spolu a sme veľmi šťastní. Vďaka za opýtanie," povedal 35-ročný Londýnčan, ktorého v stredu nominovali na Primetime Emmy za vedľajšiu úlohu v miniseriáli Nočný manažér (2016). "Taká je pravda. Nejde o reklamný ťah," dodal umelec, ktorý momentálne nakrúca v Austrálii akčný film Thor: Ragnarok. Novinka má slovenskú distribučnú premiéru naplánovanú na 2. novembra 2017.


Informácia o vzťahu Hiddlestona s 26-ročnou interpretkou sa dostala na verejnosť v júni, keď sa britskému denníku The Sun podarilo odfotiť dvojicu počas výletu na pobreží v Rhode Island. Speváčka sa pritom iba nedávno rozišla so škótskym dídžejom a producentom Calvinom Harrisom, s ktorým tvorila pár od marca 2015.


Thomas William Hiddleston je absolventom prestížnej Kráľovskej akadémie dramatických umení. Do povedomia verejnosti sa dostal v roku 2011 stvárnením spisovateľa Francisa Scotta Fitzgeralda v romantickej komédii Polnoc v Paríži Woodyho Allena, Lokiho v komiksovke Thor a objavil sa aj v historickej dráme Vojnový kôň Stevena Spielberga. Úlohu Lokiho si zopakoval v roku 2012 v snímke Avengers: Pomstitelia a o rok neskôr i v pokračovaní Thora s podtitulom Temný svet. Ako princ Hal a neskôr kráľ Henrich V. sa predstavil v miniseriáli The Hollow Crown (2012). V roku 2013 sa objavil v dráme Prežijú len milenci Jima Jarmuscha a v roku 2015 vo filme Purpurový vrch. Zažiaril tiež na divadelných doskách v titulnej postave Shakespearovho Coriolana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies