Tom Hiddleston a Gillian Anderson získali divadelné ceny

NETKY.SK • 1 December 2014, 09:39 • 2 min
Tom Hiddleston a Gillian Anderson získali divadelné ceny

LONDÝN - Tom Hiddleston a Gillian Anderson triumfovali na odovzdávaní divadelných cien denníka London Evening Standard, ktoré sa konalo v nedeľu 30. novembra v divadle London Palladium.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný Hiddleston si z rúk Helen Mirren prevzal cenu pre najlepšieho herca vďaka stvárneniu titulnej postavy v Shakespearovom Coriolanovi. Štyridsaťšesťročná Anderson zas získala ocenenie pre najlepšiu herečku, a to za výkon v predstavení Električka zvaná Túžba.

 

Konkurentmi Hiddlestona boli Mark Strong (A View from the Bridge) a Ben Miles (Wolf Hall a Bring Up the Bodies). Na cenu pre najlepšiu herečku boli okrem Anderson nominované aj Kristin Scott Thomas (Elektra), Helen McCrory (Medea), Billie Piper (Great Britain) a Tanya Moodie (Intimate Apparel). Za najlepšiu hru vyhlásili The James Plays a medzi muzikálmi triumfoval The Scottsboro Boys. 

 

Na ceremoniáli, ktorý moderovali Steve Coogan a Rob Brydon, sa zúčastnili napríklad aj David a Victoria Beckhamovci, Ian McKellen, Eddie Redmayne, Naomi Campbell či Sienna Miller. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona