Tom Hardy si napokon nezahrá vo filme Suicide Squad

NETKY.SK • 16 Január 2015, 13:50 • 2 min
Tom Hardy si napokon nezahrá vo filme Suicide Squad

LOS ANGELES - Anglický herec Tom Hardy odstúpil od nakrúcania snímky Suicide Squad. Tridsaťsedemročný rodák z londýnskeho Hammersmithu mal vo filme stvárniť vodcu zloduchov Ricka Flaga, no podľa amerického magazínu The Hollywood Reporter si v akčnej snímke nezahrá pre pracovnú vyťaženosť.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti totiž nakrúca drámu The Revenant pod režisérskou taktovkou Alejandra Gonzáleza Iňárritu a čaká ho tiež propagačné turné k trileru Mad Max: Fury Road, ktorý by mali uviesť do slovenských kín 14. mája. Podľa spomínaného magazínu začali tvorcovia Suicide Squad rokovať s Jakeom Gyllenhaalom, ktorý by mohol Hardyho nahradiť.

 

V centre deja filmu bude tajná agentúra Suicide Squad, ktorá združuje superzločincov. Tí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Snímka ponúkne niekoľko známych mien. Štyridsaťšesťročný Will Smith sa objaví v úlohe Deadshota, ktorý je komiksovým nadšencom známy predovšetkým ako nepriateľ Batmana. Herec a hudobník Jared Leto, ktorý má na konte Oscara i Zlatý glóbus, stvárni Jokera a 24-ročná Austrálčanka Margot Robbie sa ukáže ako jeho priateľka Harley Quinn. Dvadsaťosemročný Jai Courtney si zahrá Boomeranga a Cara Delevingne, ktorá sa živí aj ako modelka, stvárni čarodejnicu Enchantress. Réžiu a scenár filmu, ktorý by sa mal dostať do amerických kín 5. augusta 2016, má na starosti David Ayer. 

 

Edward Thomas Hardy sa narodil 15. septembra 1977. Diváci a diváčky ho môžu poznať zo snímok ako napríklad Čierny jastrab zostrelený (2001), RocknRolla (2008), Počiatok (2010), Bojovník: Brat proti bratovi (2011), Jeden musí z kola von (2011), Návrat Temného rytiera (2012), To bude boj! (2012), Zem bez zákona (2012) či Locke (2013). Na konte má napríklad cenu BAFTA v kategórii Rising Star Award. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona