Tom Hardy sa premenil na svetoznámeho mafiána Al Capone

NETKY.SK • 16 Apríl 2020, 15:43 • 2 min
Tom Hardy sa premenil na svetoznámeho mafiána Al Capone

Dostihli nebezpečného gangstra božie mlyny, keď mu na staré kolená začal vypovedať mozog? Alebo to bola len ďalšia zradná pretvárka a lož?

slovakia

left justify in out

 

Tom Hardy už v kariére stvárnil nejedného kriminálnika. Keby sme zabrúsili vyložene medzi skutočne žijúcich mafiánov, tak tam má Tom za sebou už dvojrolu bratov Krayovcov v snímke Legendy zločinu.

 

Nepôjde o klasický životopis

Teraz stvárnil toho možno vôbec najznámejšieho gangsterského bossa - Al Capone. Nečakajte však klasickú životopisnú snímku.

 

Capone (pôvodne sa mal film volať Fonz) bude pojednávať o konkrétnom období Caponeho života - presne povedané o čase, kedy sa veľký šéf vracia z väzenia.

 

Zdanlivo trpí stareckou demenciou, však vyšetrovatelia ho podozrievajú z toho, že chorobu len predstiera, aby tak ochránil ukryté peniaze.

 

Snímka sa pripravuje už minimálne od roku 2017 a natočil ho kontroverzný Josh Trank, ktorý v Hollywoode upadol do nemilosti, po tom, čo sa rozchýrilo, že pri natáčaní Fantastickej štvorky sa v zákulisí správal neprístojne.

 

 

Teraz teda dúfa vo svoj tvorivý comaback. Film bude uvedený na digitálne video 12. 5. a v hlavných úlohách ďalej hrajú Linda Cardellini, Noel Fisher, Jack Lowden, Matt Dillon a Kyle MacLachlan.

 

Objavil sa prvý trailer, ktorý naznačuje, že snímka bude stáť predovšetkým na Hardyho výkone. 

 

Jeden z najznámejších mafiánov

Charakterná dráma ponúkne netradičný pohľad na Al Caponeho, jedného z najznámejších mafiánov v histórii.

 

Zvyčajne je vo filmoch vyobrazované Caponeho "vrcholné" obdobie, z 20. a 30. rokov minulého storočia, kedy v Chicagu skrz obchod s vtedy zakázaným alkoholom, vystúpil na vrchol podsvätného rebríčka.

 

Nová snímka sa zameria na posledné roky jeho života, kedy štyridsiatnik Capone po prepustení z väzenia trpí demenciou a súčasnosť sa mu začína pliesť s jeho krvavou minulosťou.

 

Hlavnú úlohu stvárni Tom Hardy, ďalej hrajú Linda Cardellini, ako Caponeho trpiaca manželka Mae, Matt Dillon stvárni jeho najlepšieho priateľa Johnnyho, Kyle MacLachlan hrá ošetrujúceho lekára Karlocka a Kathrine Marduci hrá Rosie, jednu z gangsterových sestier. Film režíruje Josh Trank, ktorý tiež napísal scenár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies