Tom Hanks by si kedykoľvek dokázal predstaviť niekoľko týždňov v Berlíne

NETKY.SK • 13 November 2015, 06:59 • 2 min
Tom Hanks by si kedykoľvek dokázal predstaviť niekoľko týždňov v Berlíne

MNÍCHOV - Dvojnásobný držiteľ Oscara, americký herec Tom Hanks (59) sa na stránkach nemeckého magazínu Focus vo štvrtok vyznal z lásky k Berlínu, kde strávil určitý čas nakrúcaním viacerých filmov.

slovakia

left justify in out

"Dokázal by som kedykoľvek stráviť niekoľko týždňov v tomto meste, pretože tu medzičasom mám dosť priateľov a poznám okolie, v ktorom sa cítim dobre," formuloval umelec, ktorý sa čoskoro objaví aj na plátnach slovenských kín v novom filme Stevena Spielberga Most špiónov.

 

Toma Hanksa ešte stále podľa jeho slov neprešiel hnev, že hneď v roku 1986, keď zarobil prvé peniaze, nesadol na lietadlo a nevycestoval do hlavného mesta Nemecka, aby sa tam oboznámil s jeho oboma vtedajšími časťami. "Ja som ani nevedel, že ako Američan som mohol vtedy aj do východného Berlína," priznal s odstupom času.

Herec nepovažuje za náhodné, že práve v Berlíne vzniklo toľko umenia a toto mesto považuje za jednu z najnapínavejších a najväčšmi vibrujúcich lokalít planéty.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies