Tom Cruise kraľuje na špici zoznamu najlepšie zarábajúcich hercov

NETKY.SK • 4 Júl 2012, 06:28 • 2 min
Tom Cruise kraľuje na špici zoznamu najlepšie zarábajúcich hercov

Tom Cruise kraľuje na špici zoznamu najlepšie zarábajúcich hercov - Kultúra Dobrá správa pre americkú herečku Katie Holmes a jej rozvodových právnikov jej budúci exmanžel Tom Cruise sa umiestnil na špici každoročného zoznamu 100 najlepšie zarábajúcich her

slovakia

left justify in out

img

Dobrá správa pre americkú herečku Katie Holmes a jej rozvodových právnikov: jej budúci exmanžel Tom Cruise sa umiestnil na špici každoročného zoznamu 100 najlepšie zarábajúcich hercov, ktorý zostavuje magazín Forbes. Za rok totiž zarobil celkovo 75 miliónov dolárov.
      Hollywoodsky filmový hrdina Cruise, ktorý v utorok oslávil 50. narodeniny, dosiahol takýto zisk v období od mája 2011 do mája 2012. Uviedol to časopis Forbes, ktorý sa zaoberá financiami, biznisom a ekonomikou vo svete.
      Šíria sa už špekulácie, či Cruisovmu výsadnému postaveniu vo filmovom priemysle nepoškodí blížiaci sa rozvod s manželkou Katie Holmes, ako preniklo na verejnosť len koncom minulého týždňa.
      Cruisove obrovské zisky plynú predovšetkým z úspešného filmového pokračovania Mission Impossible 4 - Ghost Protocol. Vďaka nemu získal mimoriadne výrazný náskok pred Leonardom DiCapriom a Adamom Sandlerom, ktorí sa obaja vyšplhali na druhé miesto, každý s 37 miliónmi dolárov.
      Herec a profesionálny wrestler Dwayne Johnson zarobil 36 miliónov dolárov, za ním nasleduje Ben Stiller s 33 miliónmi dolárov. Trojica Sacha Baron Cohen, Will Smith a Johnny Depp zbohatli každý o 30 miliónov.
      Za nimi sa v zozname umiestnil Mark Wahlberg (27 miliónov dolárov) a Taylor Lautner a Robert Pattinson (po 26,5 milióna dolárov).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies