Tohtoročné Zlaté maliny ovládla bývalá detská hviezda Kirk Cameron

NETKY.SK • 22 Február 2015, 13:21 • 2 min
Tohtoročné Zlaté maliny ovládla bývalá detská hviezda Kirk Cameron

LOS ANGELES - Bývalá detská hviezda Kirk Cameron sa v sobotu v Los Angeles stal hlavnou "hviezdou" 35. ročníka odovzdávania cien pre najhoršie filmové počiny roka známych ako Zlaté maliny (Razzies), informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Cameronovi sa anticena ušla v štyroch zo šiestich kategórií, v ktorých bol spolu so svojím filmom Saving Christmas nominovaný. Film a 44-ročný Cameron "uspeli" v kategóriách najhorší film, najhorší herec, najhorší scenár a najhorší kolektívny výkon "pre Camerona a jeho ego".
      

Najhoršou herečkou sa stala Cameron Diazová, a to za svoje výkony hneď v dvoch komédiách - Jedna za všetky a Sex Tape.
      

V dvoch kategóriách zvíťazil film Transformers: Zánik, ktorý bol so siedmimi nomináciami na čele užšieho výberu. Napokon však jeho tvorcovia či predstavitelia boli tými najhoršími len v dvoch kategóriách - režisér (Michael Bay) a herec vo vedľajšej úlohe (Kelsey Grammer).
      

Herečka Megan Foxová sa stala najhoršou herečkou vo vedľajšej úlohe za film Ninja korytnačky. Rodinný muzikál Annie, v ktorej si vedľajšiu úlohu zahrala aj Cameron Diazová, zvíťazil v kategórii najhorší remake, napodobenina alebo pokračovanie.
      

V prvom ročníku udeľovania cien v kategórii tvorcov či hercov, ktorí odčinili svoje minulé výkony, zvíťazil Ben Affleck. V súčasnosti 42-ročný herec získal Zlatú malinu v roku 2003 za výkon vo filme Láska s rizikom (Gigli), o desať rokov neskôr však režíroval psychologický thriller Argo, ktorý získal Oscara pre najlepší film. Uznanie si vyslúžil aj za svoj herecký výkon v minuloročnom filme Stratené dievča.
      

Zlaté maliny sa už tradične vyhlasujú v predvečer slávnostného odovzdávania Oscarov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona