Todd Duffee chce vyzvať Franka Mira

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 16:47 • 2 min
Todd Duffee chce vyzvať Franka Mira

LOS ANGELES - Bojovník ťažkej váhy UFC Todd Duffe chce prilákať fanúšikov na zaujímavý zápas. Todd Duffe sa ťažko zotavoval z jeho prehry v 2010 s Alistairom Overeemomb, kde dostal tvrdý knockout.

slovakia

left justify in out

Po tomto zápase si dal na dva roky pauzu od bojových športov a v roku 2012 sa vrátil v plnej sile. Neila Grova porazil iba za 34 sekúnd na udalosti Super Fight League. Tento rýchlo knockout mu umožnil dostať sa späť do UFC.

 

Koncom roka 2012 si však utvrdil svoju pozíciu ťažkej váhy keď zdolal v prvom kole tvrdými údermi Philipa De Friesa. Po takmer dvoj ročnej prestávke od zápasov sa ukázal opäť 6. decembra v súboji s Anthonym Hamiltonom. Zápas trval iba 33 sekúnd a Duffe si dvíhal ruky nad hlavu.

 

V poslednom jeho vyjadrení spomenul, že by sa veľmi rád  pobil o 10. priečku v rebríčku ťažkých váh s bývalým šampiónom ťažkej váhy Frankom Mirom. Podľa jeho slov by to bol zaujímavý zápas a veľká výzva pre neho.  Bilanciu(7-2) a právo vyzvať Mira na zápas má. Či však bude súhlasiť aj druhá strana je zatiaľ otázne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies