To nie je vtip! Adela Banášová a Richard Müller vyrážajú na spoločné hudobné turné

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 12:13 • 2 min
To nie je vtip! Adela Banášová a Richard Müller vyrážajú na spoločné hudobné turné

Spevák Richarda Müllera a moderátorka Adela Banášová vyrážajú na spoločné turné. Adela bude Richarda, ktorý je jej obdivovateľom, spovedať. A legendárny spevák sľubuje, že bude divákom bližšie ako kedykoľvek doteraz.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia tak môžu očakávať nielen nové informácie o hudobnej ikone, ale najmä bezprostredné komentáre a vtipné dialógy. Dominantou však aj tentoraz bude hudba. Richard Müller zaspieva svoje najväčšie hity v jedinečných interpretáciách a najmä skladby z nového albumu „55“. Nebude chýbať ani pieseň „Adieu Adele“, v ktorej sa Adela Banášová stala jeho múzou. 

 

„Každý rok sa snažím pre fanúšikov vymyslieť niečo nové, niečo netradičné. Pridať do repertoáru nové piesne, prípadne iné aranžmány. Neviem, či všetci vedia, ale aj Adela je mojou múzou. Je nevyspytateľná, a to myslím v tom najlepšom zmysle slova, a teším sa, čo na mňa vybalí. Budeme sa rozprávať o všetkom možnom. O živote, hudbe, zážitkoch. Cieľom tohto turné je, aby ľudia odchádzali z koncertu nielen hudobne, ale aj o poznanie bohatší,“ vraví s úsmevom Richard Müller.

 

Prehovoriť Adelu na spoločné turné bolo pre jej extrémnu vyťaženosť naozaj náročné. Napokon spolu s Richardom našli 10 spoločných voľných termínov. Dramaturgiu koncertov dolaďujú v týchto dňoch.

 

„Je to pre mňa nová výzva, na ktorú sa teším, pretože mám Richarda ako osobu aj ako hudobníka veľmi rada. Keby to bol človek, ktorého hudbu nepočúvam, asi by som to nezobrala. Zároveň neviem, čo mám od toho čakať, pretože v našom spoločnom záujme je, aby každý večer bol unikátny a aby sa rozhovory neopakovali. Chceme, aby v každom meste vyšlo niečo originálne, exkluzívne. A musíme nájsť tú správnu mieru, aby to bol stále viac koncert ako nejaké „kvákanie“. Takže pracujeme na tom, aby sme našli ten najlepší kľúč,“ dodáva Adela Banášová.

 

Návštevníkov teda čaká skvelá hudba, prežité texty, jedinečné interpretácie a aj nové skladby z Richardovho albumu. Je tiež možné, že Adelu fanúšikovia spoznajú v novej polohe a niečo s Richardom zaspieva.

 

„Koncert bude zložený z dvoch častí. Zaznejú nové pesničky z albumu „55“, ktorým dáme úžasný dizajn, ale aj najväčšie hity, ktoré opäť dostanú nový šat. Spoločný spev s Adelou zatiaľ principiálne nie je v pláne, ale ja viem, že Adela výborne spieva, tak uvidíme,“ vysvetľuje Richard Müller.

 

„Človek nikdy nevie. Ja nemám hanbu, ani výnimočný talent. Keď sa ale náhodou udeje spontánna situácia, ktorá by si to vyžadovala, niečo z môjho spevu možno na pár sekúnd zaznie,“ uzatvára so smiechom Adela Banášová.

 

 

Ona a On Tour

 

02.10. Prešov - Kino Scala

03.10. Košice - Spoločenský pavilón

04.10. Humenné - Mestské kultúrne stredisko

09.10. Lučenec - Kino Apollo

10.10. Banská Bystrica – čoskoro v predaji

11.10. Nitra - PKO

17.10. Bratislava - Istropolis - Veľká sála

19.10. Trenčín – čoskoro v predaji

24.10. Trnava - Holiday INN

25.10. Žilina - Dom odborov

 

                          

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona