To musela byť „sekera“! Muž utiekol pred manželkou a 10 rokov žil v lese

NETKY.SK • 12 Október 2017, 15:29 • 2 min
To musela byť „sekera“! Muž utiekol pred manželkou a 10 rokov žil v lese

LONDÝN - Záhradník utiekol z domu a radšej žil v lese, aby unikol neustálym kontrolám jeho ženy.

slovakia

left justify in out

Malcolm Applegate, ktorý má teraz 62 rokov tvrdí, že nemal na výber. Správanie jeho ženy bolo neznesiteľné a po tom, ako mu v práci predĺžili pracovnú dobu, sa to ešte zhoršilo. Kontrolovala, kde je, čo robí a tlačila na neho, aby robil menej a sedel doma.

 

Malcolm si jedného dňa povedal dosť a zmizol bez stopy. Nekomunikoval s nikým z rodiny, aby ho náhodou žena nenašla. Spával v lese neďaleko komunitného centra pre starých ľudí, kde sa zamestnal ako záhradník.

 

img

Malcolm Applegate

Foto: Youtube, SWINS


Neskôr sa dozvedel o útulku pre bezdomovcov Emmaus Greenwich, ktorý pomáha obnoviť životy nemajetných ľudí v južnom Londýne.


"Predtým ako som sa stal členom Emmause Greenwich, som bol 25 rokov šťastný záhradník vo Farnborough. Miloval som svoju prácu a stále sa mi páči starať sa o záhrady. Keď som sa však oženil, môj život bol postupne čoraz nespokojnejší,“ vysvetlil. Po dlhej dobe premáhania sa ostať vo zväzku, sa rozhodol odísť navždy.

 

Po desiatich rokoch odlúčenia sa po prvýkrát stretol so svojou sestrou. "Asi predpokladala, že som mŕtvy. Písal som jej list, keď som sa usadil v Greenwichu a ona mi s plačom zavolala. Teraz máme znova skvelý vzťah."

 

Malcolm robí množstvo príležitostných práci a vo voľnom čase zbiera peniaze pre miestne bezdomovské charity. "Mám skvelú izbu, môžem pracovať a zároveň viesť aktívny spoločenský život. Milujem to tu - môj život je oficiálne späť," dodal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies