To mu nevyšlo: Bankový lupič počkal na policajtov pred pobočkou!

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 13:15 • 2 min
To mu nevyšlo: Bankový lupič počkal na policajtov pred pobočkou!

BRATISLAVA/KOMÁRNO - Kuriózna banková lúpež sa stala vo štvrtok 10. apríla v Kolárove v Komárňanskom okrese. Neúspešný lupič odovzdane počkal na policajtov na schodoch pred pobočkou.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, 49-ročný muž prišiel do banky a pod hrozbou použitia zbrane žiadal peniaze. Ruku držal pod kabátom tak, akoby tam zbraň naozaj mal. Pracovníčka sa s ním snažila čo najdlhšie komunikovať, jej kolegyne zatiaľ privolali pomoc. Keď do banky prišiel klient, páchateľ sa otočil a odišiel.

 

Pracovníčky po jeho odchode ihneď zamkli dvere. Lupič si však prekvapujúco sadol na schod, kde ho našla aj policajná hliadka. Vyšetrovateľ ho obvinil z lúpeže, za čo mu v prípade dokázania viny hrozí trest na sedem až 12 rokov a spracoval aj návrh na jeho vzatie do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona