VIDEO To hádam nie! Neuveríte, kadiaľ sa na elektrickom vozíčku vydal slovinský dôchodca!

NETKY.SK • 25 September 2018, 13:51 • 2 min
VIDEO To hádam nie! Neuveríte, kadiaľ sa na elektrickom vozíčku vydal slovinský dôchodca!

Slovinská polícia nevychádzala z údivu, keď zbadala záznam z bezpečnostnej kamery.

slovakia

left justify in out

Slovinské mesto Izola má na svojich cestných komunikáciách aj dvojkilometrový tunel. A určite všetci vieme, že tunely tohto druhu nie sú určené pre nikoho iného okrem automobilov a motocyklistov. To ale zrejme vôbec netrápilo istého 65-ročného dôchodcu, ktorý sa tadiaľ vydal na svojom elektrickom vozíčku.

 

Takéto tunely bývajú obvykle vybavené technológiou, ktorá alarmom upozorní políciu v prípade, že sa v tuneli nachádza objekt pohybujúci sa pomaly. Je to opatrenie týkajúce sa najmä chodcov. Avšak senior sa pohyboval podobne nízkou rýchlosťou, preto ho polícia zaregistrovala včas. Akonáhle vyšiel z tunela, čakala ho už policajná hliadka.

 

Muži zákona udelili dobrodruhovi pokutu, pričom sa vyjadrili, že starý pán nebol schopný špecifikovať dôvod, prečo sa na takúto nebezpečnú jazdu vydal. Polícia sa preto domnieva, že išlo o žart alebo stávku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies