To, čo sa dnes deje okolo Kaliňáka, je už podľa Fica posadnutosť

NETKY.SK • 20 Máj 2017, 13:44 • 2 min
To, čo sa dnes deje okolo Kaliňáka, je už podľa Fica posadnutosť

BRATISLAVA - Minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD) má naďalej dôveru predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SD). Vyhlásil to samotný premiér v dnešnej diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy s tým, že nebude likvidovať ľudí len preto, že si to niekto želá. Reagoval tak na kauzy, ktoré sú so šéfom rezortu vnútra v poslednom období spájané.

slovakia

left justify in out

"Keď budú na to dôvody, tak to jednoducho urobím. To, čo sa však dnes deje okolo Kaliňáka, je už normálna posadnutosť," skonštatoval Fico. Ľudia podľa jeho slov vedia, čo minister vnútra robí a čo sa v jeho rezorte dosiahlo.

 

Premiér tvrdí, že ak Kaliňák urobí niečo, čo je absolútne nemožné akceptovať, pôjde zo svojej funkcie preč. "Nedovolím ale, aby nám niekto ukazoval stále prstom na hociktorého ministra a ja len preto, že sa na neho ukáže prstom, tak takého človeka odvolám," podotkol. Ako tvrdí, odvolať ľudí problém nemá. "Však si pozrite, koľko aj blízkych ľudí muselo odísť z môjho prostredia," poznamenal.

 

To, že Úrad pre verejné obstarávanie rozhodol, že ministerstvo vnútra porušilo zákon pri obstarávaní klientskeho centra v Bratislave, považuje Fico zatiaľ za technický spor. "Čo bude ďalej, nemám teraz dôvod komentovať. Odmietam ale tieto nezmyslené útoky, ktoré sa na ministra valia," skonštatoval.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies