Tlačovka pred May - Pac bola v priateľskej atmosfére

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 13:23 • 2 min
Tlačovka pred May - Pac bola v priateľskej atmosfére

LAS VEGAS - Druhá a zároveň posledná tlačová beseda pred sobotňajším profesionálnym boxerským súbojom Floyd Mayweather - Manny Pacquiao, ktorá sa v stredu večer uskutočnila priamo v dejisku v komplexe MGM Grand v Las Vegas, sa zaobišla bez teatrálnych vystúpení alebo osočovania z jednej či druhej strany.

slovakia

left justify in out

 Aj tradičný pohľad z očí do očí sa niesol v priateľskej atmosfére.

 

"Viem, čo patrí k zápasom tohto významu. Som šťastný, že môžem byť súčasťou najväčšieho duelu športovej histórie. Obaja sme v najlepšej možnej kondícii. Divákom som už v minulosti ponúkol mnoho vzrušujúcich súbojov. Už na začiatku kariéry som túžil byť hviezdou pay-per-view, stálo ma to roky tvrdej driny. Nemôžete si to nechať ujsť," nabádal 38-ročný Američan "Money", ktorý je rodákom z Grand Rapids v Michigane a základňu má v Las Vegas.

 

"Konečne sme sa dočkali. Som plný očakávaní, zapíšeme sa do histórie. Moja myseľ je pripravená na sobotu. To, že som outsiderom, mi dodáva odhodlanie," vyhlásil o dva roky mladší "Pac-Man" pochádzajúci z filipínskej provincie Bukidnon. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies