TL: Zlatá prilba pre Štraucha

NETKY.SK • 20 December 2016, 15:44 • 2 min
TL: Zlatá prilba pre Štraucha

Bratislava - Hokejový útočník HK Poprad Andreas Štrauch bude nosiť v januári Zlatú prilbu Tipsport Ligy. V hlasovaní fanúšikov o najkrajší gól mesiaca odsunul na ďalšie priečky obhajcu trofeje Tomáša Surového (HC'05 iClinic Banská Bystrica), Róberta Vargu (MHC Martin), Juraja Majdana (HKM Zvolen) i Mareka Urama (MHK 32 Liptovský Mikuláš).

slovakia

left justify in out

V aktuálnej sezóne pôjde o premiéru Zlatej prilby v popradskom mužstve. Štrauch strelil svoj parádny gól na ľade Nitry, keď zvýšil na priebežných 2:0 pre "kamzíkov".

 

"Prihrávka od obrancu smerovala do stredného pásma, Lichi [Peter Lichanec, pozn. red.) to sklepol na mantinel, ja som zobral puk v plnej rýchlosti z pravej strany a urobil som kľučku na obrancu pod seba. Videl som, že bek kľačí, tak som pokračoval ďalej a urobil som blafák do bekhendu a bol to gól," opísal svoj gólový moment výherca decembrového hlasovania.Zlatá prilba bude zdobiť Štraucha aj vďaka vysokej miere zaangažovanosti popradských fanúšikov, ktorí sa zapojili do hlasovania.

 

"Výsledok hlasovania ma určite potešil, trošku aj prekvapil. Ďakujem fanúšikom za hlasy a dúfam, že dám ešte veľa takých gólov," dodal Štrauch pre klubový web. Ten sa tak bude počas play off uchádzať o najkrajší gól sezóny 2016/2017, ktorého autor získa špeciálnu trofej, Zlatú prilbu Tipsport Ligy, od sochárky Miry Podmanickej.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies